Welkom op de afdelingssite.. De Twentedagen van 2020 staan gepland op 2 en 3 april en vinden plaats in Borne met medewerking van de sectie van het C.T.Stork College. Lees meer
Twentedagen 2018 De Twentedagen 2018 zijn dit jaar op 12 en 13 april in Almelo. Deze dagen worden mede georganiseerd, ism met de KVLO afdeling Twente, door de vaksectie van het AOC.
Downloads Naslagwerk, downloads van workshops. Ook deze hebben we inmiddels geplaatst. We laten het materiaal 5 jaar staan op onze site Lees meer

KVLO afdeling Twente

De KVLO is de vakvereniging voor docenten en leerkrachten lichamelijke opvoeding èn combinatiefunctionarissen onderwijs en sport. Ieder lid van de KVLO is ingedeeld in een van de (regionale) afdelingen. Bijna elke afdeling heeft een afdelingsbestuur. De afdelingsbestuurders vormen het kader van de vereniging. Deze afdelingspagina is een wegwijzer naar de afdelingen en hun activiteiten!

Wij, het afdelingsbestuur van de afdeling Twente, wil jullie graag uitnodigen bij onze activiteiten aanwezig te zijn. Op de pagina bestuur stellen we ons voor.
  • Bekijk de pagina Twentedagen.  Voor alle activiteiten geldt dat we jullie inschrijving respecteren. Wel hebben we voor iedere activiteit ook een einddatum , wat de inschrijving betreft, ingesteld. 
  • Bij foto-pagina kunnen jullie zien hoe gezellig het eraan toegaat tijdens onze activiteiten. Naast de Twentedagen hebben we ook de algemene ledenvergadering en dit jaar het beachvolleybaltoernooi.
  • Op downloads zijn bestanden te vinden die de workshopleiders hebben behandeld tijdens de Twentedagen (deze bewaren we 5 jaar)
  • Voor al onze berichten (door de jaren heen) kun je op de pagina afdelingsnieuws kijken. De laatste 3 nieuwsitems staan hieronder.
Deze afdelingswebsite is ook rechtstreeks onder de naam twente.kvlo.nl bereikbaar.

Foto's Twentedagen 2019

staan op Google Photo's en..
Afdelingsstudiedag

Good practice Enschede

Algemene ledenvergadering 2019

Jan Rijpstra neemt afscheid als voorzitter van de KVLO

Tijdens de voorjaarsvergadering werd de voorzittershamer officieel overgedragen. De avond ervoor namen de afdelingsbesturen en medewerkers bij een informeel en soms ludiek avondprogramma al afscheid van Jan.

Acties pensioenen op 29 mei

(Oproep FvOv) Kun jij op die dag aanwezig zijn bij één van de vier actiebijeenkomsten in Groningen, Arnhem, Den Haag of Eindhoven zijn? Strijd dan mee voor een goed pensioen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter.

Beweegrapport: Sporten alleen is niet voldoende voor kinderen om aan de beweegrichtlijnen te voldoen.

Als je denkt dat sporten voldoende is voor kinderen om aan de dagelijkse hoeveelheid lichaamsbeweging te komen kom je bedrogen uit. Alhoewel sporten aanzienlijk bijdraagt aan de dagelijkse portie bewegen, is het niet voldoende om aan de...
Aankomende afdelingsactiviteiten
02
apr
Twentedagen 2020
Agendapunt bekijken
@KVLOnl 25 april De foto's zijn nu ook te bewonderen op de site 😁
@KVLOnl 24 april De readers staan op de site. Neem snel een kijkje op KVLO Twente!
@KVLOnl 05 april Ook dag 2 was weer een groot succes #KVLOTwente #ViggoWaas https://t.co/jK09utBjbp
@KVLOnl 05 april Dag 2 is begonnen! #KVLOTwente https://t.co/Kz8GSMi0wu
@KVLOnl 04 april We zijn weer bezig! #KVLOTwente https://t.co/M3BaQOYysS
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...